ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΟΜΠΕΣ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΡΗΓΟΣ Ε. - Β. ΠΕΤΡΟΥ ΟΕ

Διεύθυνση - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Διεύθυνση: 7ο ΧΛΜ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΥΘΕΙΟΥ Τ.Κ. - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Τ.Κ.: 23100
Περιοχή - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Περιοχή: Σπαρτη Κατηγορία - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
Τηλέφωνο - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Τηλέφωνο: 2731044344 Fax - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Fax: 2731044666
Κινητό - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Κινητό: - E-mail - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ E-mail: rigospetrou@gmail.com
Υπεύθυνος - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Υπεύθυνος: Σ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ - Δ. ΠΕΤΡΟΥ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ Ιστοσελίδα:
Με αφετηρία τις Κυκλάδες και ιδιαίτερα το σημαντικότερο κέντρο μαρμαροτεχνίας, την Τήνο, οι ιδρυτές της εταιρείας Ε. Ρήγος-Β. Πέτρου Ο.Ε. έφεραν, πριν από 45 χρόνια, την τέχνη και την παράδοση του μαρμάρου στη Λακωνία. Το μεράκι και η αγάπη για το μάρμαρο αποτυπώνονται στις δημιουργίες μας, ενώ η πολύχρονη πείρα μας αποτελεί εγγύηση ποιότητας και συνέπειας. Διαθέτουμε ποικιλία μαρμάρων και γρανιτών που θα ομορφύνουν και θα διακοσμήσουν το χώρο σας, καθώς και ψησταριές και φούρνους , διαφό...
Επισκέπτες: 13546

ΜΑΡΜΑΡΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΟΜΠΕΣ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΡΗΓΟΣ Ε. - Β. ΠΕΤΡΟΥ ΟΕ

ΜΑΡΜΑΡΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΟΜΠΕΣ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΡΗΓΟΣ Ε. - Β. ΠΕΤΡΟΥ ΟΕ

Με αφετηρία τις Κυκλάδες και ιδιαίτερα το σημαντικότερο κέντρο μαρμαροτεχνίας, την Τήνο, οι ιδρυτές της εταιρείας Ε. Ρήγος-Β. Πέτρου Ο.Ε. έφεραν, πριν από 45 χρόνια, την τέχνη και την παράδοση του μαρμάρου στη Λακωνία.
Το μεράκι και η αγάπη για το μάρμαρο αποτυπώνονται στις δημιουργίες μας, ενώ η πολύχρονη πείρα μας αποτελεί εγγύηση ποιότητας και συνέπειας.
Διαθέτουμε ποικιλία μαρμάρων και γρανιτών που θα ομορφύνουν και θα διακοσμήσουν το χώρο σας, καθώς και ψησταριές και φούρνους , διαφόρων τύπων. Είμαστε πρωτοπόροι στην κατασκευή τζακιών κάθε είδους.
Νιώστε θαλπωρή με τζάκια απλά, ενεργειακά, καλοριφέρ αλλά και ενεργειακές σόμπες. Μετατρέψτε το παλιό σας τζάκι σε ενεργειακό με την τοποθέτηση ειδικής κασέτας.
Χαρείτε την οικονομία που σας προσφέρουν τα προϊόντα μας και νιώστε σίγουροι για την επιλογή σας με την πενταετή εγγύηση των μεγαλύτερων εταιρειών, με τις οποίες συνεργαζόμαστε: Είμαστε αντιπρόσωποι Λακωνίας των εταιρειών «Εστία», η οποία εισάγει τζάκια των μεγαλύτερων κατασκευαστών της Ευρώπης (Jolly Mec, Axis και Grilli), της Lanortica, καθώς και της ελληνικής πιστοποιημένης εταιρείας Caminos.

Ε. Ρήγος –Β. Πέτρου
7ο χιλ. Σπάρτης-Γυθείου
23100 Σπάρτη
Τηλ. 27310-44344, 27310-44666
e-mail: rigospetrou@gmail.com